РОЛ-ОН СЕРУМ за премахване на ВРАСТНАЛИ КОСМИ

Употреба – pfb Vanish за врастнали косми

Начин на употреба на pfb Vanish при жени

При наличието на врастнали косми: pfb Vanish се нанася сутрин и вечер върху суха кожа на засегнатите участъци. Не се отмива! Първите резултати настъпват в рамките на 48 часа, при необходимост апликациите продължават до пълното израстване на косъма. Не се опитвайте да скубите, чоплите или стискате врастналите косми.
При бръснене: pfb Vanish се нанася след процедурата и отново вечерта.pfbVanish-за-врастнали-косми

Начин на употреба на pfb Vanish при мъже

При наличието на врастнали косми: pfb Vanish се нанася сутрин и вечер върху суха кожа на засегнатите участъци. Не се отмива!
При бръснене: pfb Vanish се нанася след процедурата и отново вечерта. След попиване може да се използва афтершейв или хидратиращ лосион по желание.

При Кола маска или друг вид епилация мъже и жени

pfb Vanish се нанася в областта подлежаща на епилация два последователни дни преди и 10мин. непосредствено преди самата епилация. След пилация нанасяйте pfb Vanish в продължение на 2-5 дни, за да поддържате кожата гладка и туширате раздразненията.
При честа поява на врастнали косми използвайте серума ежедневно с превантивна цел. pfb Vanish е подходящ за употреба при мазна кожа и пре-акне състояния.

Мъже и жени: Начин на употреба на pfb Vanish при наличието на врастнали косми

pfb Vanish се нанася сутрин и вечер върху суха кожа на засегнатите участъци. Не се отмива! Първите резултати настъпват в рамките на 48 часа, при необходимост апликациите продължават до пълното израстване на косъма.

Мъже и жени: Начин на употреба на pfb Vanish за превенция врастването на космите при бръснене

pfb Vanish се нанася след процедурата и отново след 10 часа. Не се отмива! След попиване може да се използва афтершейв или хидратиращ лосион по желание.

Мъже и жени: Начин на употреба на pfb Vanish за превенция врастването на космите при кола маска епилация и друг вид обезкосмяване

pfb Vanish се нанася в областта подлежаща на обезкосмяване два последователни дни преди и 10мин. непосредствено преди самата процедура. След процедурата pfb Vanish се нанася в продължение на 2-5 дни, за да поддържате кожата гладка и туширате раздразненията.

При честа поява на врастнали косми след обезкосмяване използвайте серума ежедневно с превантивна цел.

Не се опитвайте да скубите, чоплите или стискате врастналите косми.

pfb Vanish е подходящ за употреба при мазна кожа и пре-акне състояния

pfb Vanish е подходящ за употреба при мазна кожа и пре-акне състояния

Само за външна употреба! Нанася се върху кожата! Да се избягва контакт с очите и лигавиците! Да не се поглъща! Да не се употребява при установена алергия към aspirin! Да не се употребява при бременност и кърмене! Да се пази от деца!

обезкосмяване проблеми