РОЛ-ОН СЕРУМ за премахване на ВРАСТНАЛИ КОСМИ

Употреба на депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright©

izbelvash-rol-on-2PFB Vanish + Chromabright©

Депигментиращ рол-он серум за премахване и превенция появата на врастнали косми.

Само за външна употреба! Нанася се върху кожата в областта на лицето, шия, врат, тил, подмишници, слабини, бикини зона, крака, гърди, гръб и др.

Не скубете, чоплете или стискайте врастналите косми!

  • Употреба при наличието на врастнали косми: Серумът се нанася сутрин и вечер върху суха кожа на засегнатите участъци. Не се отмива! Видими резултати след 48h. При необходимост нанасяйте х 1 дневно до пълното израстване на косъма.
  • Употреба за превенция врастването на космите при бръснене: Серумът се нанася след процедурата и отново след 10h. Не се отмива! След попиване може да се използва афтершейв/лосион. При необходимост нанасяйте х 1 дневно до пълното израстване на косъма.
  • Употреба за превенция врастването на космите при кола маска, епилация и друг вид обезкосмяване: Областта подлежаща на обезкосмяване се третира два дни преди процедурата + серумът се нанася 10 мин. преди самата процедура.  За гладка кожа и туширане на раздразненията нанасяйте за още 2-5 дни. Превантивно при честа поява на врастнали косми използвайте серума ежедневно (х 1/ден)

За отстраняване на черни точки и петна – депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright©

  • За отстраняване на черни точки и петна: прилагайте два пъти дневно. Да не се измива с вода. Появата на резултат може да отнеме до два месеца. (х2/ ден)

Отстраняването на черни точки и петна по кожата често е неприятно занимание и в същото време определено е спроменлив успех във времето, тъй като механичното отстраняване на черни точки и петна е краткотрайно. Депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright©, възтановява Вашата кожа. Черните точки и петна се дължат на увеличението на меланина в кожата. Могат да бъдат предизвикани от  хормонален дисбаланс, излагането на слънце, бременност, липса на витамини, някои лекарства, липса на сън, твърде много стрес и т.н. Черните точки или петната по лесно могат дори дадоведат до ниско самочувствие. За щастие, има лечения – Депигментиращ рол-он PFB Vanish + Chromabright© ще Ви помогне за изчистване на кожата и отстраняване на черни точки и петна по нея.