РОЛ-ОН СЕРУМ за премахване на ВРАСТНАЛИ КОСМИ

Поръчай

Здравейте и благодарим, че избрахте pfb VANISH!

С попълването на полетата в дясно Вие правите Вашия избор за продукти pfb VANISH . С изпращането на формата, ние поемаме ангажимента да Ви доставим избраните от Вас продукти. Доставките до офис на ЕконтЕкспрес са БЕЗПЛАТНИ. За доставки до адрес за заплаща такса от 4.50 лева за една заявка. Моля, отбележете Вашето желание за вида на доставката: „до адрес” или „до офис”. При избран вариант на доставка „до офис”, моля посочете най-удобния за Вас офис на Еконт Експрес в полето Бележки.

Доставките се извършват до два работни дни от тяхното получаване с Еконт Експрес съгласно техния график за доставка. Доставки в събота се извършват само до офис. Доставки в неделя и официални неработни дни не се извършват. Поръчаните продукти се заплащат на куриера с наложен платеж при получаването им.

ВАЖНО!!!
Ако желаете да поръчате различни количества от различните видове продукти, направете Вашия избор от прозорците в дясно. Избраните от Вас количества ще се маркират в синьо и при преминаване към друг продукта ще се оцветят в сиво, което потвърждава Вашия избор.

Ако не желаете да поръчате даден продукт маркирайте нула (0).

* Полетата със символ звезда ( * ) са задължителни за маркиране!

Надяваме се това уточнение да е улеснило Вашият избор!

vrastnali-kosmi-vanish


Всяка направена поръчка от Ваша страна означава, че Вие сте съгласни с Условия за ползване на сайта!

PDF_logoИЗТЕГЛИ PDF БРОШУРА (на български език)

 

 

ИЗТЕГЛИ PDF БРОШУРА (на английски език)PDF_logo

PFB Vanish с НОВИ ЦЕНИ!!!


При доставка до офис на Еконт, моля посочете името на офиса в полето "Бележки" по-долу

Намерете най-близкия офис на Еконт до Вас!